Fysioterapi

Fysioterapi er kunnskap om bevegelsesapparatets funksjon.
Fordi vårt hovedfokus er helhetlig helse, ser vi på fysioterapi som en nødvendig del av både det forebyggende og behandlende arbeidet som må til på veien mot optimal helse.

Eureka_logo_liggende-1030x359

Fysioterapeutens oppgave er å forebygge, gjenopprette eller vedlikeholde bevegelsesapparatets funksjon. I ditt første møte med oss vil vi foreta en grundig gjennomgang av din sykehistorie og utføre en rekke funksjons tester. Disse testene vil avdekke eventuelle ubalanser i muskel-skjelettsystemet. Deretter setter vi opp en behandlingsplan med mål og delmål basert på funnene i undersøkelsen. Progresjon og effekt av behandlingen kvalitetssikres alltid gjennom re-testing.

I Eurekas klinikker møter du fysioterapeuter som ser hele deg, ikke bare skaden eller smerten du har. Vår styrke er det tette, tverrfaglige samarbeidet med kiropraktorene, massasjeterapeutene og Personlige trenere fra Balansen. Sammen streber vi etter å finne årsaken til dine helseplager, fremfor å bare behandle symptomene.

Balansen samarbeider med Eureka og
Fysioterapeut Line Halvorsen
Line har spesialkompetanse på bekkenbunns- problematikk og inkontinens. Hun gjør også intramuskulær stimulering med nåler, trykkbølge-behandling, generell bløtvevs-behandling, kinesiotaping og såletilpasning.

 

 

 

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon