Varm flyt yoga kurs. 6 ukers kurs

Hver time vil  innledes med en meditasjon, der vi tar oppmerksomheten med på en reise rundt om i kroppen. I det vi går over til asana praksis lar vi tyngdekraften hjelpe oss til å jorde oss ned slik at ryggsøyla kan reise seg lett, og vi kan flyte fra stilling til stilling i en rolig, mindful flyt.

I dette kurset legges det vekt på å vekke sansene, og å ha full oppmerksomhet i det vi kan føle gjennom alle øvelsene. Vi søker å ta bevegelsene fra innsiden og ut i en kreativ, organisk flyt/form.

Vi vil utforske funksjonene og bevegelsene av pusten, noe som kan hjelpe deg å oppdage pustens fulle potensial.

Det vil være 29 grader i rommet under timene, noe som kan hjelpe oss til å gi slipp på spenninger i kroppen.Timene avsluttes med en velgjørende avspenning.

Kurset er lagt opp slik at du ikke trenger å ha noen forkunnskaper. Om du allerede er kjent med Yoga eller praktiserer jevnlig, kan dette hjelpe deg til å fordype deg videre og utfylle det du allerede kan. Dette er Yoga på en litt utradisjonell måte som kan hjelpe deg til å se helheten, samt finne tilstedeværelse i kroppen og sinnet. Yogaformen er terapeutisk og alle jobber ut fra sitt utgangspunkt, og det er ingen krav om å mestre avanserte Yogastillinger.

Dette Yogakurset er inspirert av Mindfulness, Somatics, Sakte Vinyasa/flyt og Scaravelli Yoga

Tidspunkt:
Torsdager kl 19:00- 20:30
Pris: 2250,-
Kursholder: Laila Marie Pedersen

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon