Yoga_for_men_14 (800x508)

Yoga Kurs for nybegynnere med Gregory Coyle

I dette kurset vil du lære:

  • de grunnleggende fysiske yoga stillingene
  • flere enkle pusteøvelser
  • du vil begynne å bli kjent med avspennings teknikker
  • og meditasjonens positive virkninger på kroppen og sinnet.

Yoga er en helhetlig form for trening der vi jobber med fysiske stillinger for å finne en balanse mellom stabilitet, styrke og fleksibilitet, pusteøvelser for å øke energinivået i kroppen, avspenning for å slippe tak i stress, og meditasjon for å utvikle konsentrasjon.

Du vil lære deg trinn for trinn flere yoga asanas/stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Du vil få en grunnleggende innføring og forståelse av hva yoga er og hva den kan gjøre for deg. Det vil inkludere lette til mer fysisk krevende øvelser. Vi skal bruke god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yoga teknikkene. Kurset passer for deg som aldri har praktisert yoga, for de som er veldig stive eller skade.

Det anbefales alltid å starte med et nybegynnerkurs hvis du er helt ny i yoga, fordi det er viktig å få en grundig innføring av de mange viktige yogateknikker som brukes, sånn at man unngår at man skader seg selv.

Bio:

Greg Coyle er opprinnelig fra USA, og flyttet fra California til Oslo i juni 2004.
Han har studert forskjellige yogaformene bl.a Anusara, Ashtanga, Iyengar, Kundalini, og Jivamukti siden 1997. Han er utdannet i Anusara Yoga Teacher Training 200 hours (2002-2003), og Yoga Works Teacher Training 200 hours & 500 hours (2015-2016) som gir ham en solid bakgrunn i yoga asanas/stillingsteknikker, pranayama/pusteteknikker, avspenning, meditasjon, og yoga filisofi.
Greg har også en MBA og jobber med økonomi. Han praktiserer yoga daglig, og kombinerer yoga med andre trening bl.a løping, sykling, svømming, og styrketrening . Han mener at mer vi vet kjenner oss selv fra vår yogapraksis, vil det føres til et bedre liv.

Når:
7 Oktober. 1000- 1800( lunch fra 13-15.)
8 oktober 1100-1400

Pris: 1890,- Inkludert lunch
Kursholder: Gregory Coyle
Påmelding: post@balansen.no eller 75566666
Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon