Balansen Trening Helse Spa

SPA betyr “salus per aqua”- helse gjennom vann – og er en omfavnelse av sunne verdier for pleie av kropp og sinn. En spaopplevelse hos oss innbyr til rekreasjon, fornyet energi, harmoni og avspenning. Med ulike badstuer, massasjebad, relax-sone og delikat interiør, ønsker vi å gi deg en opplevelse av velvære, indre ro og balanse.

Om Balansen

Balansen er pusterommet du trenger i en hektisk hverdag. Ditt sted for egentid og kvalitetstid. Hit kan du komme når du trenger påfyll av energi eller har behov for å slappe av og stresse ned. Balansen er stedet hvor du blir inspirert og motivert til å ta vare på deg selv, og å komme deg dit du ønsker å være.

Balansen har samlet etterspurte kvalitetstjenester innen trening, helse og spa. Innen trening tilbyr vi det siste innen kondisjons- og styrkeapparater fra Technogym.
For ro og rekreasjon kan du besøke velværeavdelingen med massasjebad, ulike badstuer og relax-sone, eller du kan nyte en behandling hos en av våre hud- og kroppsterapeuter. Vi tilbyr også ulike kurs og foredrag innen trening, helse og livsstil. Det sammensatte tilbudet av tjenester presenteres i omgivelser som virker stimulerende og inspirerende. Gjennom høy faglig kompetanse, kvalitet, oppfølging og personlig service, ønsker vi på Balansen å legge best mulig til rette for deg. Vårt ønske er å motivere deg til å ta vare på deg selv og din helse – og få overskuddet du trenger til å nyte livet. Med 1000 m2 beliggende midt i Bodø sentrum og åpent 355 av årets 365 dager, er tilbudet godt tilgjengelig for alle som bor og/eller jobber i Bodø.

Balansen etterlever de krav som er pålagt i forhold til sikkerhet og hygiene, både når det gjelder tjenester, lokaler og utstyr. Samtlige av våre personlige trenere, treningsveiledere og instruktører har god faglig kompetanse og alle våre terapeuter har godkjent utdanning.

Du kan benytte deg av Balansens tjenester ved å kjøpe enkelttimer, klippekort, delta på kurs eller bli medlem. Vi tilbyr gratis prøvetime før medlemskap.

Velkommen!

Balansen – for bedre helse og økt livskvalitet.

Se tilbud på Facebook

Vi legger ut tilbud og nyheter på Facebook. Vinn Spa behandling
eller personlig instruktør. Følg med på våre kampanjer.

Våre åpningstider

Share This