Om Balansen

Balansen er et pusterom i en hektisk hverdag. Balansen er ditt sted for egentid og kvalitetstid. Hit kan du komme når du trenger påfyll av energi eller har behov for å slappe av og stresse ned. Balansen er stedet hvor du blir inspirert og motivert til å ta vare på deg selv i en krevende og hektisk hverdag.

Balansen har samlet etterspurte kvalitetstjenester innen trening, helse og spa. Innen trening tilbyr vi det siste innen kondisjon og styrkeapparater fra Technogym og har ca 50 gruppetimer på timeplanen hver uke. For ro og rekreasjon kan du besøke velværeavdelingen med massasjebad, ulike badstuer og relaxsone, eller du kan nyte en behandling hos en av våre hud- og kroppsterapeuter. Balansen tilbyr også ulike kurs og foredrag innen trening, helse og livsstil. Det sammensatte tilbudet av tjenester presenteres i omgivelser som virker stimulerende og inspirerende. Gjennom høy faglig kompetanse, kvalitet, oppfølging og personlig service ønsker Balansen å legge til rette for at du skal kunne ta best mulig vare på deg seg og din helse slik at du får overskudd til å nyte livet. Med 1000 m2 beliggende midt i Bodø sentrum og åpent 355 av årets 365 dager er tilbudet godt tilgjengelig for alle som bor og/eller jobber i Bodø.

Balansen etterlever de krav som er pålagt i forhold til sikkerhet og hygiene, både når det gjelder tjenester, lokaler og utstyr. Samtlige av våre personlige trenere, treningsveiledere og instruktører har god faglig kompetanse og alle våre terapeuter har godkjent utdanning.

Du kan benytte deg av Balansens tjenester ved å kjøpe enkelttimer, klippekort, delta på kurs eller bli medlem. Vi tilbyr gratis prøvetime for meldemskap.

Velkommen!

Balansen – for bedre helse og økt livskvalitet.

 

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon