Hudpleie

Introbehandling

En enkel hudpleiebehandling for deg som ønsker å komme igang med hudpleierutiner, men er usikker på hvordan du skal gå frem. Kanskje har du aldri vært hos hudpleier før? Rens, peeling og tilpassede  produkter er inkludert. Perfekt også som ungdomsbehandling!

45 min. 590,-

Hudterapeutens Valg

Terapeutene skreddersyr løsninger som passer deg og ditt behov i dag. En av våre spesialbehandlinger kan også utføres her. Ønsker du å kombinere behandlingen med voksing, brynspleie, vippefarging etc. kan dette bakes inn i behandlingstiden.

90 min. Pris fra kr. 1000,-

Klassisk Hudpleie

Vi tilpasser behandlingen ut ifra ditt behov og gir deg dyprens av huden med hudanalyse, peeling, evt. utklemming, ansiktsmassasje og maske. Vi velger avsluttende produkter etter hudtype og hudtilstand.

60 min. 890,-

Kerstin Florians Correcting Detox Facial

En dyprengjørende og forfinende ansiktsbehandling som passer for alle, men som er spesielt tilpasset uren, fet eller problemhud. Gjennom å fokusere på disse hudtilstandene i behandlingen gir den umiddelbare og langvarige resultater. Behandlingen inkluderer eksklusiv multisyrekompleks samt dyprengjørende organisk ansiktmaske. Grundig hudanalyse og poretømming samt individuell behovstilpasset livsstilsprogram garanterer frisk og vakker hud.

60 min. kr. 990,-

Kerstin Florians Correcting Advanced Result Facial

Denne behovstilpassede, resultatorienterte ansiktsbehandlingen er spesialutformet for å behandle og korrigerer spesifikke hudtilstander som hyperpigmentering, sensitivitet, fet hud og hudaldring. I behandlingen inngår hudfornyende og eksfolierende multisyrepeeling for ansiktet, halsen og hendene. Du få en dyprengjørende ansiktsmassasje som forbedrer blodsirkulasjonen og en spesialmaske som balanserer og gir huden næring. Intensiv ampulleterapi og varmende handbehandling gjør behandlingen komplett.

90 min. kr. 1390,-

Babor HSR Lifting

Dette er vårt hemmelige våpen mot synlige linjer og aldringstegn. Denne unike high-tec behandlingen styrker bindevevet og virker umiddelbart oppstrammende. Glattere hud er nøkkelordene til deg!

90 min. kr. 1290,-

BaborReversive

Aldersmotvirkende behandling i toppklasse! Med et nytt og effektivt RE-YOUTH kompleks bidrar behandlingen også med reversering av aldringstegn. Stikkordene er hudforyngelse, utjevning og glød. Dette er også den optimale forebyggende behandlingen for deg som er 35+.

90 min kr. 1590,-

Dr. Babor Detoxifying Vitamin Treatment

En klargjørende behandling med kraftfulle vitaminer og mineraler for effektiv detoksifisering av huden. Resultatet er en strålende hud med et ungdommelig utseende.

90 min. kr. 1590,-

Babor Ampulleterapi

Huden din “crashes” med 5-6 ampulleserumer fra Babor. Resultatet er en strålende glød, vitalitet og foryngelse. Passer ekstra godt for deg med tørr og fuktfattig hud. Perfekt for en spesiell anledning eller bare når du ønsker nytt liv til huden.

60 min kr. 1290,-

Nimues Hudfornyer

Nimue’s hudfornyende triple fruktsyrekombinasjon setter fart på cellefornyelsen og reparerer skader i huden, enten det er linjer og rynker, solskader, akne, hyperpigmentering, tørr hud eller annet. Behandlingen gir glød og vitalitet til ansiktet. Anbefales som en kur a 6-12 behandlinger, deretter oppfølgingsbehandlinger etter anbefaling av din hudpleier.

60 minutter 979,-

Nimue -SRC

En ny og revolusjonerende resurfacing-behandling  med fruktsyrer. Denne hudfornyende behandlingen kommer i tre ulike hudklassifikasjoner: Miljøskadet hud, problemhud og hyperpigmentering. Alle tre klassifikasjonene hjelper til med celleregenereringen. Resultatet er et umiddelbart yngre utseende  med ny glød – uten rødhet og irritasjoner.

60 min. 1150,-

pHformula

pHformula er den første pharma-cosmeceutical produktserien basert på hud resurfacing i stedet for peeling. pHformula resurfacingsystem er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmeceutical og medisinske resepter.

Resurfacing har flere fordeler i forhold til tradisjonelle peelinger. Peelinger forårsaker hovedsaklig eksfoliering av huden, hvor resurfacing aktivt fremmer en aksellerert cellefornyelse og cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres. Denne effekten oppnås gjennom mekanismer i et unikt leveringskompleks (PH-DVC™), som sikrer maksimal kontrollert levering av de aktive ingrediensene, uten negative sideeffekter man normalt ser ved bruk av tradisjonelle peelinger.

Velg mellom hudklassifikasjoner som for tidlig aldring, akne, hyperpigmentering og kronisk rødhet.

pHformula resurfacing level 1, 75 min.  kr 1250,-
pHformula
resurfacing level 2, 75 min. kr 1450,-

Kur 6 behandlinger av 30 min kr 3800,-  

Balansen Queen – Lifting Treatment

En kombinasjon av effektive fruktsyrer, Skin Pen (nålebehandling) og Intraceuticals oksygenbehandling (“Madonnabehandling”). Intensiv og langvarig effekt. Den ultimate festbehandlingen!

75 min. 3200,-

Intraceuticals oksygenbehandling – Madonnas favorittbehandling

Effektiv behandling med hyperbarisk oksygenteknologi som allerede etter første gang reduserer synlighetene av fine linjer og rødhet. Huden tilføres 99% rent oksygen og et serum rikt på antioksidanter med vitamin A, C, E og grønn te, tillegg til hyaluronicsyre som finnes naturlig i huden.

30 min. kr. 1290,-

Kur 6 ganger kr. 9090,- inkl. produkter til verdi av 2500,-

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon