KROPPSBEHANDLINGER

Related image

 

 

Kroppsskrubb 20 min

En forfriskende behandling som øker blod- og lymfesirkulasjonen og fjerner tørr hud. Virker fornyende på huden og gir masse glød. Perfekt før sol, massasje, selvbruning og voksing.

595.-


 

Kroppsinnpakning – Spirulina Ultra Detox 50min

Forfin, få en fastere kroppssiluett og forbedre utrensningen samtidlig som energien fylles på med denne skjønne og effektive behandlingen. Tørrbørsting hjelper til å peele huden, lymfedrenasjen forbedres og huden blir mer mottaktelig for næringsemner som er klinisk testet for å gi en slimmende effekt. Aktive Spirulinaalger applikeres på kroppen og en avslappende hodebunnsmassasje utføres. En tilpasset massasje på problemområdene utføres med Slimming Serum som inneholder ingefær og koffein, og etterfølges av kalde mineralrike kompresser som hjelper til med produktpenetrasjonen. Multi-Vitamin FirmingCréme- rik på sheasmør og fruktsyrer gjennomfukter og lyser opp huden.

1095.-


 

Kroppsinnpakning – Detox Anti- Cellulite 50 min

Resultatorientert anti-cellulitebehandling med fokus på problemområder. Oppstrammende produkter med stimulerende ingredienser masseres inn i huden med kraftfull massasjeteknikk. Serumet øker hudens elastisitet og forfiner huden, mens de svale, mineralrike kompressene øker penetrasjonen av produktene. Anbefales som kur.

1095.-


 

Kroppsinnpakning – MoorMud Leireinnpakning 50 min

En gjenopprettende europeisk behandling med ekte MoorMudleire fra Kerstin Florian som leger, mykgjør og gir nytt liv til trette muskler og grå hud. MoorMud kommer fra Hevitz i Ungarn, i nærheten av to unike spasjøer der en varm mineralsvannskilde møter en kald mineralvannskilde. Denne behandlingen med Kerstin Florians produkter gir næring i form av mineraler, mykgjør og renser ansikt og kropp.

1095.-


 

Balansen Signatur 80 min

Pleiende helkroppsbehandling. Inkluderer kroppsskrubb, ryggmassasje og lett ansiktsbehandling.

1595.

 

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon