Spabehandlinger

Prøv en av våre velgjørende spabehandlinger, hvor vi benytter pleiende produkter fra Kerstin Florian. Inkludert i spabehandlingen får du inngang til Balansens velværeavdeling med massasjebad, relax-sone og ulike badstuer. Morgenkåpe og håndduk får du ved ankomst, og i dusjene finner du såpe, shampo og balsam. Vi anbefaler at du møter opp i god tid slik at du kan nyte oppholdet og behandlingen til det fulle.

Massasje

Om du ønsker, kan behandlingen oppgraderes med rens, peeling og maske for kr 240,-

Husk vår 24 timers avbestillingsfrist.

After Sport

Helkroppsskrubb som setter i gang blodsirkulasjon og gjør huden myk og frisk, i kombinasjon med 30 min. valgfri massasje.
60 min. 1090,-


Kroppsskrubb

En forfriskende behandling som øker blod- og lymfesirkulasjonen og fjerner tørr hud. Gjør huden glødende og fornyet. Perfekt før sol, massasje, selvbruning og voksing.
30 min. 659,-


Spirulina Ultra Detox

Forfin, få en fastere kroppssiluett og forbedre utrensningen samtidlig som energien fylles på med denne skjønne og effektive behandlingen. Tørrbørsting hjelper til å peele huden, lymfedrenasjen forbedres og huden blir mer mottaktelig for næringsemner som er klinisk testet for å gi en slimmende effekt. Aktive Spirulinaalger applikeres på kroppen og en avslappende hodebunnsmassasje utføres. En tilpasset massasje på problemområdene utføres med Slimming Serum som inneholder ingefær og koffein, og etterfølges av kalde mineralrike kompresser som hjelper til med produktpenetrasjonen. Multi-Vitamin FirmingCréme- rik på sheasmør og fruktsyrer gjennomfukter og lyser opp huden.
90 min. 1790,-
Kur av 6 ganger: 8592,-


Detox Anti- Cellulite

Resultatorientert anti-cellulitebehandling med fokus på problemområder. Oppstrammende produkter med stimulerende ingredienser masseres inn i huden med kraftfull massasjeteknikk. Serumet øker hudens elastisitet og forfiner huden, mens de svale, mineralrike kompressene øker penetrasjonen av produktene. Anbefales som kur.
60 min. Pris 1090,-
Kur av 6 ganger: 5559,-


Brighter Body Scrub + Massage

Arbeid opplysnende på kroppen fra topp til tå. En komplett opplevelse som kombinerer eksfolierende bambus, fruktenzymer og ulike fruktsyrer sammen med stimulerende teknikker for polering av huden. Hensikten er å forfine hudens struktur og gjøre den klarere og lysere. Økologisk ingefærolje blandet med Multi-Vitamin FirmingCréme rik på sheasmør og nærinsrike alger masseres inn i lange, avslappende drag med fokus på rygg, nakke og skuldre.
90 min. Pris 1590,-


MoorMud Leireinnpakning

En gjenopprettende europeisk behandling med ekte MoorMudleire fra Kerstin Florian som leger, mykgjør og gir nytt liv til trette muskler og grå hud. MoorMud kommer fra Hevitz i Ungarn, i nærheten av to unike spasjøer der en varm mineralsvannskilde møter en kald mineralvannskilde. Denne behandlingen med Kerstin Florians produkter gir næring i form av mineraler, mykgjør og renser ansikt og kropp.
60 min. 1090,-


Drøm av Lavendel

Pust inn duften av lavendel og nyt den beroligende og balanserende effekten i denne oppløftende spabehandlingen. En styrkende helkroppspeeling i to steg etterfulgt av en varm kroppsinnpakning og en avkoblende helkroppsmassasje med varm lavendelolje. En nytelse for kropp og sjel!
90 min. 1590,-

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon