Våre produkter

KFI BODY 400x300Kerstin Florian

Kerstin Florians filosofi består av velværets fire hjørnesteiner; sunt kosthold, fysisk trening, mental avslapning og hud- og kroppspleie. Produktene er fremstilt av den mest innovative teknologien med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet og avanserte formuleringer, deriblant rene eteriske oljer, planteekstrakter, urter, ungarsk leire, spirulinaalger og termalvann.


 

Babor

BABOR – from hand, to skin, to soul.

doctor_babor_biogen_still_2010_300BABOR Cosmetics, grunnlagt av Dr.Michael Babor i 1956, er en tysk serie med lang erfaring innen pleiende kosmetikk og personlig hud og kroppspleie. Som alle andre tyske merkevarer, kjennetegnes Babor også av seriøsitet og kvalitet. Konsernet har en streng kvalitetskontroll som gjelder alle ledd i produksjonen fra råvarer til salgsleddene, før produktene endelig når forbrukermarkedet.

BABOR var en av de første profesjonelle serier som ble tatt inn og brukt i Norge for 35 år siden. Agenturet tilhører TJØSTOLVSEN AS som er en familiedrevet bedrift med lang tradisjon innen opplæring av blant annet hudpleieprodukter og behandlingskonsepter.

BABOR forhandles kun gjennom seriøse hudpleiesalonger, spa og dagspa-sentre. Vår filosofi og viktigste elementer i driften, har hele tiden vært å ha nærhet til våre kunder, ansatte og distributører. I tillegg vektlegges konstant oppdatering av terapeuter, og deres evne til å bringe kunden i harmoni. Det er ikke uten grunn at Babors slagord er: fra hender, til hud, til sjel.

BABOR setter sin ære i å kun bruke de fineste råvarer, og aldri fravike sin overbevisning om naturen for å oppnå de aller beste resultater for forbrukeren.
Babors nærhet til naturen og bruk av kun naturlige ingredienser, er kombinert med det aller siste innen forskning og tidsriktig teknologi. Alt for å tilfredsstille et marked i konstant bevegelse. Ved det tyske hovedkontoret i Aachen, finnes alt fra eget forskningslaboratorium, produktutvikling, administrasjon, salgs- og markedsavdeling samt egen fabrikk. Både produksjonsmåte, emballasje, service, opplæring, ja til og med de etiske verdier i markedsføringen av Babor Cosmetics produkter og tjenester er nøye overvåket.

BABOR legger stor vekt på detaljer, det er ofte det lille ekstra som gjør den store forskjellen. Dette gjelder design, elementene i behandlingene og selvfølgelig ingrediensene i produktene.


 

_DSC7488Nimue

Den nye generasjonen derma- cosmeceutical hudpleieserie. Nimue er en revolusjonerende serie av hudpleieprodukter som kombinerer det beste vitenskapen kan tilby når det gjelder hudpleie med naturens egne mirakuløse virkemidler. Resultatet av denne utviklingen er et produkt som er basert på den mest avanserte og spennende foryngelsesteknologi tilgjengelig i dag.


 

Rejuvenate PF Course 250 x150Intraceuticals

Intraceuticals Oxygen Therapy, også omtalt som”Madonnabehandlingen” er en unik behandling som reduserer linjer, rynker og pigmentflekker. Når vi bli eldre svekkes hudens oksygenopptak, og kroppens naturlige fuktighetsproduksjon minsker. Som et resultat av dette avtar hudens egen regenerering.

Ved Oksygenbehandlinga bruker vi ei spesialutviklet serum, som ved hjelp av oksygen under trykk tilfører huden nødvendige antioksydanter, vitaminer og mineraler. Resultatet er strammere hud og økt naturlig fuktighetsbalanse. Man får et naturlig ansiktsløft allerede etter første behandling.

tratamentul-madonneiIntraceuticals oksygenbehandling utføres av utvalgte hudpleiere /hudleger. Vi anbefaler en kur på 6 behandlinger over 12 uker, og deretter vedlikehold med 1 behandling pr måned. Mellom behandlingene bruker man tilpassede produkter . Enkeltbehandlinger er perfekt før spesielle anledninger når man ønsker at huden skal være på sitt beste!

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon