Våre produkter

KFI BODY 400x300Kerstin Florian

Kerstin Florians filosofi består av velværets fire hjørnesteiner; sunt kosthold, fysisk trening, mental avslapning samt hud- og kroppspleie. Produktene er utviklet via innovativ teknologi, med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Rene eteriske oljer, planteekstrakter, urter, ungarsk leire, spirulinaalger og termalvann, er blant ingrediensene du finner i produkter fra Kerstin Florian.


 

Babor

BABOR – from hand, to skin, to soul.

doctor_babor_biogen_still_2010_300BABOR Cosmetics, grunnlagt av Dr.Michael Babor i 1956, er en tysk serie med lang erfaring innen naturlig kosmetikk og personlig hud- og kroppspleie. Som andre tyske merkevarer, kjennetegnes Babor av profesjonalitet og kvalitet i alle ledd, med strenge kvalitetskontroller helt til produktet når markedet.

BABOR forhandles kun gjennom seriøse hudpleiesalonger, spa og dagspa-sentre. Driftsfilosofien bygger på nærhet til kunder, ansatte og distributører. I tillegg vektlegges konstant oppdatering av terapeuter og deres evne til å bringe kunden i harmoni. Det er ikke uten grunn at Babors slagord er: fra hender, til hud, til sjel. Både design, elementene i behandlingene og ingrediensene i produktene er sammensatt til minste detalj, med troen om at det lille ekstra utgjør de store forskjellene.

BABOR setter sin ære i å bruke naturlige råvarer av ypperste klasse. Eksklusiv bruk naturlige ingredienser, kombineres med det siste innen forskning og teknologi. Sli møter BABOR et marked i konstant bevegelse, og oppnår de beste resultatene for deg som kunde.


 

_DSC7488Nimue

Den nye generasjonen derma- cosmeceutical hudpleieserie. Nimue er en revolusjonerende serie av hudpleieprodukter som kombinerer det beste fra to sider: vitenskap og naturlige virkemidler. Resultatet av er et spennende, nytt produkt basert på den mest avanserte foryngelsesteknologien tilgjengelig i dag.


 

Rejuvenate PF Course 250 x150Intraceuticals

Intraceuticals Oxygen Therapy, også omtalt som “Madonnabehandlingen”, er en unik behandling som reduserer linjer, rynker og pigmentflekker. Når vi blir eldre svekkes hudens oksygenopptak, og kroppens naturlige fuktighetsproduksjon minsker. Som et resultat av dette avtar hudens egen regenerering.

Ved Oksygenbehandlinga bruker vi ei spesialutviklet serum, som ved hjelp av oksygen under trykk tilfører huden nødvendige antioksydanter, vitaminer og mineraler. Resultatet er strammere hud og økt naturlig fuktighetsbalanse. Du vil få et naturlig ansiktsløft allerede etter første behandling.

tratamentul-madonneiIntraceuticals oksygenbehandling utføres av utvalgte hudpleiere/hudleger. Vi anbefaler en kur på 6 behandlinger over 12 uker, og deretter vedlikehold med én behandling per måned. Mellom behandlingene bruker du tilpassede produkter. Enkeltbehandlinger er perfekt før spesielle anledninger når du ønsker at huden din skal være på sitt beste!

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon