PRODUKTER

KFI BODY 400x300

 

 

Kerstin Florian

Kerstin Florians filosofi består av velværets fire hjørnesteiner; sunt kosthold, fysisk trening, mental avslapning samt hud- og kroppspleie. Produktene er utviklet via innovativ teknologi, med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Rene eteriske oljer, planteekstrakter, urter, ungarsk leire, spirulinaalger og termalvann, er blant ingrediensene du finner i produkter fra Kerstin Florian.

 


 

Babor  Related image

Babor er en tysk serie med over 50 års erfaring innen pleiende kosmetikk og personlig hud og kroppspleie. Som alle andre tyske merkevarer, kjennetegnes Babor også av seriøsitet og kvalitet. Konsernet har en streng kvalitetskontroll som gjelder alle ledd i produksjonen fra råvarer til salgsleddene, før produktene endelig når .

 


 

Nimue                             Related image

Den nye generasjonen derma- cosmeceutical hudpleieserie. Nimue er en revolusjonerende serie av hudpleieprodukter som kombinerer det beste fra to sider: vitenskap og naturlige virkemidler. Resultatet av er et spennende, nytt produkt basert på den mest avanserte foryngelsesteknologien tilgjengelig i dag.

 


 

Intraceuticals

Intraceuticals Oxygen Therapy er en unik behandling som reduserer linjer, rynker  og pigmentflekker. Ved Oksygenbehandlinga bruker vi ei spesialutviklet serum,  som ved hjelp av oksygen under trykk tilfører huden nødvendige antioksydanter, vitaminer og mineraler. Resultatet er strammere hud og økt naturlig fuktighetsbalanse.

 


 

SkinPen™                                                                                                                                                

SkinPen™ har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker. SkinPen™ arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden.        Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon