SPA & VELVÆRE

 

Massasjebad 205x150Massasjebad

Myk opp musklene i massasjebadet. Det varme vannet bedrer sirkulasjonen, luftstrømmene tilfører en smertestillende og muskelavspennende massasje. Å slappe av i varmt vann før leggetid, viser seg å ha en positiv effekt på søvnkvaliteten. Sover du bedre, våkner du mer uthvilt. Slik kan en tur i spaet bidra til å korte ned kroppens restitusjonstid på en svært behagelig måte.


 

Infrarød badstu

De infrarøde strålene varmer ikke opp luften i særlig høy grad, men gir en stor varmeeffekt når de treffer kroppen. Denne varmen trenger dypt inn i vevet og medfører en rekke positive virkninger. Infrarød badstue øker blodsirkulasjonen og løser opp stive ledd og muskler. Den er smertelindrende og reduserer stress og trøtthet, samt styrker immunforsvar.


 

Finsk sauna 205x150

Sauna

Den originale badstuen er finsk sauna. Badstuen er utviklet gjennom flere tiår, og tradisjonen kan føres 2000 år tilbake i tid. Badstuen hadde den gang flere bruksområder, men i dag er saunaen først og fremst brukt for velvære, varme og avslapping.


 

Tyrkisk badstue

En tyrkisk badstue kalles også et dampbad. På samme måte som en sauna, skal et dampbad fremkalle svetting, men under andre atmosfæreforhold. Foruten å være behagelig, har dampbad vist seg å være effektivt ved en rekke helsetilstander. Blant disse er problemer tilknyttet respirasjon, sirkulasjon, stress og muskelspenninger, i tillegg til å ha en revitaliserende effekt på huden.


 

relaxsone 205x150Relax-sone

I relax-sonen kan du kose deg med et magasin og en god kopp te, eller bare slappe av. Dette er en stille sone, uten støy fra mobiltelefon og pc.

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon