Voksing

waxFordelen med voksbehandling er at både hår og hårrøtter fjernes, noe som bidrar til at etterveksten vokser langsommere – det tar opp til én måned før håret vokser ut igjen. Voksen fjerner også tørre hudceller fra hudens overflate. Jo oftere du vokser, jo mykere hårvekst får du, og jo færre hår vokser ut igjen. Etter lengre tids voksing er det mange som mister hårveksten helt på de voksede områdene.

Balansen bruker kun Lycon stripsfri voks på alle sensitive områder som ansikt, armhuler og intimsone (Bikini, Brasiliansk). Vi legger først et tynt lag med olje på huden som fungerer som en barriere mellom hud og voks. Dette fører til at voksen ikke sitter fast i huden, og at behandlingen blir mer behagelig enn ved andre mer tradisjonelle vokstyper. Kombinert med de tilhørende produktene blir voksing med Lycon en unik og mild behandling som sikrer fantastiske resultater hver gang.

Brasiliansk/Hollywood Voksing

En av våre mest populære tjenester er brasiliansk voksing hvor alt hår i intimsonen fjernes. En stripe/trekant kan også beholdes.

1. gang 690,-

2. gang innen 4 uker 630,-

Voksing bikinilinje

Her fjerner vi hårene som kommer utenfor bikinikanten. 350,-

Voksing armer/ben

Håret fjernes raskt og effetivt med voks

Legger 440,-

Hele ben 790,-

Hele ben og bikinilinje 990,-

Armer 390,-

Armhuler 340,-

Voksing ansikt

Her velger du selv hvilke områder du ønsker vokset; hake, overleppe, kinn.

En spesielt tilpasset voks benyttes.

Pr. del 199,-

Voksing rygg/bryst

590,- 

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon