Kondisjon og styrke

På gruppetimer i kategorien «Kondisjon og styrke» får man effektiv treningsøkt med masse treningsglede, god musikk og variasjon. Alle disse timene består av en oppvarmingsdel, en hoveddel og en uttøyningsdel.

Shape Puls

Enkel kondisjonstrening første halvdel av timen, deretter enkel styrketrening med strikker og matter. Timen passer for alle.


Step Puls

I Step puls kombineres enkel, effektiv kondisjonstrening på en stepkasse med funksjonell styrketrening med egen kropp og vekter. Den energiske musikken og de inspirerende instruktørene motiverer deg til å gi det lille ekstra og gir deg en total treningsopplevelse.


Zumba

Denne timen passer for alle som tåler og ønsker en tøff treningsøkt! Cross Training, tidligere kalt Bootcamp er en kondisjons- og styrketime med enkle basisøvelser. Det er vanskelig å finne noe mer effektivt enn Cross Training. Selv om det er intensivt og tungt er det også innslag av lek og moro. Bli med og utfordre deg selv!! Timen stiller ingen krav til takt eller rytme.


Corebar

Trening gir deg full pakke! Både kondisjon, styrke og balansetrening for hele kroppen, men med spesielt fokus på kjernemuskulaturen.Den henter sin inspirasjon fra mange populære treningsformer som aerobic, dans, kampsport, tradisjonell gymnastikklære, yoga, pilates m.m. Den henter også viktige treningsprinsipper fra fysioterapien innen forebyggende og rehabiliterende trening av blant annet rygg.Hvis maksimal treningseffekt på kortest mulig tid er noe for deg, kommer du til å elske COREBAR! Rett og slett fordi det er enkelt, variert , intensivt og funksjonelt! Stort sett alle kan være med.


Corebar Vital

Effektiv trening helt uten hopp og løp som kan passe alle.
Her får du “full pakke”! Kondisjonstrening til energisk og glad musikk, balanse– og styrketrening med spesielt vekt på kjernemusklene, samt en avspenning til slutt, som forbedrer kroppens evne til å ta til seg treningen. Ettersom treningen ikke inneholder hopp og løp er den mer skånsom for knær og andre ledd. Svært viktig for mestringsevnen og ditt treningsresultat er den innledende teknikktreningen. For godt til svært godt trente egner denne timen seg godt som restitusjonstrening. Gjennom hele timen brukes COREbaren™ – en vektet, bøyd treningsstang. Total tid 60 (55) min.


Corebar Fit

Er “fullpakke-trening”. Her får du alt fra kondisjon og styrke, til fleksiblitet og balanse.
FIT står for Functional Integration Training og er en inspirerende og genial time for deg som er moderat til godt trent. Corebar FIT er en tøff, energisk og morsom time der du jobber med eller uten hopp. Målgruppen er du som liker øvelser tilpasset musikk og koreografi. Gjennom hele timen brukes en spesialdesignet bar/stang som er vektet og ergonomisk tilpasset.


Crosstraing

En av våre mest populære timer. Sirkeltrening med innslag av både styrke og kondisjon.

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon