Kondisjon & styrke

På gruppetimer i kategorien «Kondisjon & styrke» får du effektive treningsøkter med masse treningsglede, god musikk og variasjon. Alle disse timene består av en oppvarmingsdel, en hoveddel og en uttøyningsdel.

Shape Puls

Enkel kondisjonstrening første halvdel av timen, deretter enkel styrketrening med strikker og matter. Timen passer for alle.


Step styrke

Tren opp kondisjonen ved hjelp av trinn og hopp på en step kasse. I Step styrke trener du også styrke ved hjelp av din egen kroppsvekt og vektstang.

 


Corebar

Trening som gir deg full pakke! Både kondisjon, styrke og balansetrening for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Corebar henter sin inspirasjon fra mange velkjente treningsformer som aerobic, dans, kampsport, tradisjonell gymnastikklære, yoga, pilates, med fler. Også forebyggende og rehabiliterende treningsprinsipper fra fysioterapien er tatt i bruk. Hvis maksimal treningseffekt på kortest mulig tid er noe for deg, kommer du til å elske Corebar! Disse timene er enkle, varierte , intensive og funksjonelle, og stort sett alle kan være med. Gjennom hele timen brukes COREbaren™ – en vektet, bøyd treningsstang.


Crosstraing

En av våre mest populære timer, passer for alle som tåler og ønsker en tøff treningsøkt!
Cross Training er en kondisjons- og styrketime med enkle basisøvelser kjørt som sirkeltrening. Dette er en av våre mest effektive gruppetreningstimer. Timene er intensive og tunge, men har også innslag av lek og moro. Timen stiller ingen krav til takt eller rytme.
Vil du ha en skikkelig utfordring, er Crosstraining timen for deg!

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon