Kondisjon & styrke

På gruppetimer i kategorien «Kondisjon & styrke» får du effektive treningsøkter med masse treningsglede, god musikk og variasjon. Alle disse timene består av en oppvarmingsdel, en hoveddel og en uttøyningsdel.

Shape Puls

Enkel kondisjonstrening første halvdel av timen, deretter enkel styrketrening med strikker og matter. Timen passer for alle.


Shape Fun

Er en treningstime med enkle trinn og givende musikk der treningsglede og treningseffekt vektlegges. Første halvdel av timen fokuserer vi på pulssegmentet. Andre halvdel brukes fitnessball for effektiv styrketrenig. Timen avsluttes med god utøying. Timen passer for alle!


Zumba

Zumba kalles ofte “trening i forkledning” – og det med god grunn! Dette er morsomme dansetimer til latinamerikanske rytmer som har tatt hele verden med storm.
Tren kondisjon, koordinasjon og bevegelighet med et smil om munnen. Timen passer for alle.


Corebar

Trening som gir deg full pakke! Både kondisjon, styrke og balansetrening for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Corebar henter sin inspirasjon fra mange velkjente treningsformer som aerobic, dans, kampsport, tradisjonell gymnastikklære, yoga, pilates, med fler. Også forebyggende og rehabiliterende treningsprinsipper fra fysioterapien er tatt i bruk. Hvis maksimal treningseffekt på kortest mulig tid er noe for deg, kommer du til å elske Corebar! Disse timene er enkle, varierte , intensive og funksjonelle, og stort sett alle kan være med. Gjennom hele timen brukes COREbaren™ – en vektet, bøyd treningsstang.


Corebar Vital Basic

Effektiv trening helt uten hopp og løp som kan passe alle.
En time som har alt – kondisjonstrening til glad og energisk musikk, balanse- og styrketrening med spesielt vekt på kjernemuskulatur, samt en avsluttende avspenningsdel. Ettersom treningen ikke inneholder hopp og løp er den mer skånsom for knær og andre ledd. Svært viktig for mestringsevnen og ditt treningsresultat er den innledende teknikktreningen.
For godt til svært godt trente egner denne timen seg fint som restitusjonstrening. Gjennom hele timen brukes COREbaren™ – en vektet, bøyd treningsstang. Total tid 60 (55) min.


Corebar Strek

FIT står for Functional Integration Training og er en inspirerende og genial time for deg som er moderat til godt trent. Corebar FIT er en tøff, energisk og morsom time der du jobber med eller uten hopp. Her får du alt fra kondisjon og styrke til fleksibilitet og balanse. Perfekt for deg som liker øvelser tilpasset musikk og koreografi. Gjennom hele timen brukes COREbaren™ – en vektet, bøyd treningsstang.


Crosstraing

En av våre mest populære timer, passer for alle som tåler og ønsker en tøff treningsøkt!
Cross Training er en kondisjons- og styrketime med enkle basisøvelser kjørt som sirkeltrening. Dette er en av våre mest effektive gruppetreningstimer. Timene er intensive og tunge, men har også innslag av lek og moro. Timen stiller ingen krav til takt eller rytme.
Vil du ha en skikkelig utfordring, er Crosstraining timen for deg!

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon