Styrke

Gruppetimer i kategorien Styrke er trening som garantert gir resultater! På disse timene står trenings effekten i fokus. Timene energiske, tøffe og enkle slik at de passer for de aller fleste!  


Catslide

Catslide er for kvinner og menn i alle aldre uansett trenings bakgrunn hvor det brukes enkle prinsipper og sklimatter som verktøy. Gruppetreningen er en sammensatt treningstime som utfordrer hele kroppen og belastningen kan enkelt tilpasses avhengig av treningsformål. Du kan utfordre muskelstyrken til det maksimale samtidig som du jobber med høy puls. Du får dobbel effekt ved forbedret styrke, bedre kondisjonen og økt fettforbrenning. Dette er den timene du best merker progresjon i kjernemuskulaturen om du deltar ukentlig. Timen er inspirert av ulike former for trening der kravene til styrke, balanse og kroppsbeherskelse er store.


Kettlebell

Kettlebells, eller girya, er en jernkule med håndtak brukt for å gjøre ballistiske øvelser som kombinerer det kardiovaskulære med styrke og fleksibilitet.
I motsetning til vanlige manualer, har en kettlebell all sin tyngde utenfor håndflaten. Dette gjør grunnlaget for ballistiske, svingebevegelser som vil styrke både grep i underarmer og styrke i kjernemuskulatur grunnet lengre vektarm ved at kulens tyngdepunkt går lenger vekk fra kroppen enn med vanlige vekter. Kettlebells er en treningsform som har blitt brukt i Russland siden gamle tider for å bygge styrke, fleksibilitet og utholdenhet.De vanligste kettlebellsøvelsene bygger styrke og utholdenhet, hovedsaklig i korsryggen, sete- og bakside lår og skuldre, i tillegg til å øke grepsstyrke. Dette er trening som er meget overførbart til andre styrkeøvelser og generelt i dagliglivet for de som vil få en sterkere og mer velfungerende kropp.


TRX

TRX er slyngetrening som gir utøveren sterkere kjernemusklatur og bedret koordinasjon, bevegelighet og balanse.  Å trene med slynger vil si at du holder hånd/hender eller fot/føtter i en slynge og bruker kroppsvekt og gravitasjonen som motstand. Du kan selv variere motstanden med å ta et skritt frem eller tilbake slik at kroppens vinkel mot underlaget blir større eller mindre. Slyngene er ustabile og gjør at kjerne- og støttemuskulatur må involveres i større grad uansett hvilken muskelgruppe man jobber med.
Uansett om man er relativt utrent, erfaren mosjonist eller atlet har vi en time som passer.

TRX Basic 30
Er en litt roligere og enklere TRX time. Timen passer for alle.


Power Pump

Utholdende styrketrening med vektstang og frie vekter til fengende musikk, sang for sang jobber du deg gjennom hver muskelgruppe.
Her får du trent hele kroppen!
Passer for alle, du velger ditt nivå ut fra tyngde på vektskivene


Easyline 40

Rask og effektiv sirkeltrening. Passer for alle de som vil trene i et vennlig og uformelt miljø, der de kan benytte seg av tiltalende og brukervennlig treningsutstyr. Easy Line er den perfekte hurtigtrening ,styrketrening og metabolsk trening. Timen passer for utrent til trent.

Easyline basic 30
Er en litt kortere og lettere sirkeltrening som passer for alle.


 Basisball Raw

BasisBall er et nytt gruppetreningskonsept med fokus på styrke, utholdenhet, balanse, stabilitet og mobilitet.

Inspirasjonskilden til konseptet kommer fra idretten og verdiene er gjennomsyret av dette. Verdiene er: lek, utilgjort, energifrisk og effektiv. Det som gjør konseptet vårt annerledes er kombinasjonen av verdiene våre, samt høg fagkompetanse innen basistrening, og organisering/struktur av treningen. Vi setter basistrening i system og gjør treningen fri for koreografi, treningen er “tidsinnstilt”.
Det som også skiller seg ut med dette konseptet er at det kan tilpasses ulike bransjer og målgrupper. Alle finner sin plass og passer inn. Konseptet passer til både i gruppetrening, PT setting, skole / idrett og bedrift.

” sier Siri Linn Haugen som er en av to som står bak Basisball.

Basisball Raw er en basistime basert på funksjonell styrke med BasisBall. BasisBall Raw skal være med på å bygge opp RÅ fysikk og har fokus på å individualisering av øvelser og nivå. Timen er enkel, hard og utfordrende.


Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon