Hvordan bruke Mywellness Cloud?

For å bruke Mywellness Cloud må du ha registrert deg som bruker.
Ved å registrere deg i Mywellness Cloud åpner du åpner du døren til en verden av riktig trening, ny motivasjon og mye moro.

Som medlem på Balansen får du tilgang til dette inkludert i ditt medlemskap. Vi gir også våre PT-kunder som ikke er medlem tilgang til dette.

Alle medlemmer skal ha fått en invitasjonsmail til Mywellness Cloud.
Har du ikke fått dette så sjekk din søppelpost, da den kan ha havnet der. Du kan også bestille ny invitasjonsmail ved å ta kontakt med oss på Balansen.

https://www.mywellness.com/Balansen/en-US/

Når du har registrert deg finnes det flere ulike innganger til din trening:

  • Via Experten på Balansen. Når du er på Balansen for å trene, kan du bruke en av våre to experter for å velge hva slags trening du skal gjøre og registrere det du gjennomfører.
  • Via Mywellness Cloud på nett. Så lenge du har tilgang til internett, kan du logge deg inn via pc, smarttelefon eller nettbrett for å se eller endre dine programmer, med mer.
  • Via Mywellness app på din telefon eller nettbrett. Har du et nettbrett, Iphone eller smarttelefon med Android, kan du ha med deg treningen din uansett hvor du er.

header

Må jeg bruke Mywellness Cloud når jeg er medlem på Balansen?

Nei, det må du ikke. Du kan trene på Balansen uten å følge et treningsprogram eller registrere noe av din trening.

Det er imidlertid en rekke spennende fordeler ved å bruke Mywellness Cloud, som kan øke din motivasjon og gjøre at du trener riktigere og mer variert. Ar du er en del av Mywellness Cloud gjør det også lettere for oss hos Balansen å hjelpe deg slik at du lykkes med din trening.

Du kan naturligvis også bruke bare noen deler av systemet. Noen synes det er nok å bruke experten på senteret for å se sine treningsprogrammer og registrere hva de gjør mens de er på trening. Andre ser stor verdi i å bruke Mywellness Cloud på nett for å få oversikt over sin trening. Og noen synes det er veldig praktisk med Mywellness app på telefon. Det er opp til deg hvilke deler du velger å bruke.

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon