PT bilde

Personlig trening (PT)

Det er lett å la seg forvirre i den evige strømmen av treningstips og trender. Med din egen personlige trener får du et opplegg tilpasset deg – fra der du er i dag til dit du ønsker å være.

Trening sammen med en fagperson er både effektivt og motiverende. Alle kan få utbytte av sin egen trener, enten du er nybegynner, mosjonist, erfaren innenfor trening og idrett eller på vei tilbake etter en skade.

Våre trenere jobber med et vidt spekter av kunder i alle aldersgrupper, og vi gjør vårt ypperste for å finne den treneren som passer best for deg. Sammen skaper vi en plattform for læring og mestring, der du og dine mål står i fokus.

Balansen tilbyr både skreddersydd trening og kosthold. Gjennom tett oppfølging, samt tester og målinger ved behov, tilpasses opplegget fortløpende. Slik ønsker vi å ivareta deg og din fremdrift best mulig.

Du kan samarbeide med en Personlig Trener så lenge du ønsker, men vi vet at kontinuerlig trening over tid vil gi deg de beste resultatene. Treningen loggføres via My Wellness Cloud , slik at du og din trener enkelt kan følge din progresjon.

Velkommen til din første PT-time eller en uforpliktende konsultasjon. For booking og informasjon om våre trenere, trykk HER

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon