Treningsstudio

Kondisjons- og styrkeapparaterStudio 205x150

Balansens treningsstudio er nylig oppdatert med styrke- og kondisjonsapparater fra Technogym, en verdensledende produsent av treningsutstyr.
Apparatene våre er enkle i bruk og egner seg godt for nybegynnere som vil trene på egenhånd. Vi tilbyr et bredt spekter av kondisjonsutstyr, med tredemølle, sykler, Cardio Wave, Synchro/Elipse, Skillmill , C2-romaskiner og C2-stakemaskin.
Alle styrke- og kondisjonsapparatene hos oss er tilkoblet nettplattformen My Wellness Cloud, din elektroniske treningsdagbok. Dine utførte økter lagres automatisk i din treningsdabok med bruk av tgs- nølkkel eller app på telefon, og gjør det enkelt å følge med på egen trening og utvikling.
Våre ansatte hjelper deg gjerne med veiledning i apparatsalen eller bruk av vår teknologi.

 

Frivektsavdelingstyrke, trening, frivekter

Trening med frie vekter og vektstang utfordrer stabilitet, balanse og koordinasjon så vel som styrken, og er for de fleste et naturlig steg videre i styrketreningen.
Balansens frivektsavdeling inneholder kombinerte knebøystativer med mulighet for dips og chins, benkpress og justerbare benker, med mer. Tren med vektstang og vektskiver, manualer, kettlebells eller egen kroppsvekt. Vi har både lette og tunge vektskiver med olympisk diameter, spesielt egnet for olympiske løft og markløft. Våre personlige trenere kan gi deg grundig innføring og oppfølging i frivektstrening.
Book din PT-time HER.

 

TRX/slyngetreningtrx-suspension-training-brisbane

TRX er et velbrukt treningsverktøy for både styrke, stabilitet, koordinasjon og balanse. TRX brukes til uttallige øvelser, og kan enkelt justeres for å tilpasse individ og vanskelighetsgrad. Med en TRX trener du i slynger med egen kroppsvekt, og skaderisikoen regnes som svært lav. Dette gjør at TRX-trening er hyppig brukt som en del av opptrening etter skade, så vel som et glimrende alternativ til annen frivektstrening. Hos oss kan du trene med TRX på egenhånd så vel som i gruppetimer. Uansett om du er nybegynner, erfaren mosjonist
eller idrettsutøver, har vi en time som passer. Våre gruppetimer finner du HER.

 

Fitvibe/vibrasjonsplatePT 682x225

Trening på vibrasjonsplate minsker belastningen på sener og ledd, uten å redusere aktivering av muskulaturen.
Dette er en treningsform på vibrerende plate designet for økt muskelbruk og bentetthet, selv uten ekstern belastning.
Trening med FitVibe er et skånsomt alternativ til konvensjonell styrketrening, og er godt egnet for utrente som vil i gang med styrke- og stabilitetstrening.

 

 

Utviklet av: Skar Webutvikling - Designet av: Furore design og kommunikasjon