HÅND & FOT BEHANDLINGER

Hånd & fot behandlinger.

Balansen tilbyr ulike behandlinger for både ansikt og kropp.
Du kan booke behandling på telefon 755 66 666 eller på våre hjemmesider

SPA & VELVÆRE

Myk opp musklene i massasjebadet. Det varme vannet bedrer sirkulasjonen, luftstrømmene tilfører en smertestillende og muskelavspennende massasje. Å slappe av i varmt vann før leggetid, viser seg å ha en positiv effekt på søvnkvaliteten.

Sover du bedre, våkner du mer uthvilt.  Slik kan en tur i spaet bidra til å korte ned kroppens restitusjonstid på en svært behagelig måte.
Massasjebad 205x150

Infrarød badstu
De infrarøde strålene varmer ikke opp luften i særlig høy grad, men gir en stor varmeeffekt når de treffer kroppen. Denne varmen trenger dypt inn i vevet og medfører en rekke positive virkninger. Infrarød badstue øker blodsirkulasjonen og løser opp stive ledd og muskler. Den er smertelindrende og reduserer stress og trøtthet, samt styrker immunforsvar.
Sauna
Den originale badstuen er finsk sauna. Badstuen er utviklet gjennom flere tiår, og tradisjonen kan føres 2000 år tilbake i tid. Badstuen hadde den gang flere bruksområder, men i dag er saunaen først og fremst brukt for velvære, varme og avslapping.
Tyrkisk badstue
En tyrkisk badstue kalles også et dampbad. På samme måte som en sauna, skal et dampbad fremkalle svetting, men under andre atmosfæreforhold. Foruten å være behagelig, har dampbad vist seg å være effektivt ved en rekke helsetilstander. Blant disse er problemer tilknyttet respirasjon, sirkulasjon, stress og muskelspenninger, i tillegg til å ha en revitaliserende effekt på huden.
Relax-sone
I relax-sonen kan du kose deg med et magasin og en god kopp te, eller bare slappe av. Dette er en stille sone, uten støy fra mobiltelefon og pc.
SPA/BEHANDLINGSETIKETTE
Dusj uten badetøy før behandling og besøk på spa
Bruk badetøy i spa-avdelingen
For å bevare en avslappet spa-atmosfære ber vi deg skru av mobiltelefonen og å holde et dempet stemmeleie av hensyn til andre gjester i behandling. Respekter at dette er en stille sone.

Før behandlingen starter

Bestill behandlinger i god tid før ankomst på 7556666 eller på post@balansen.no
Dersom du har allergi, pacemaker, høyt blodtrykk, bruker medisin eller er gravid ber vi deg opplyse om dette ved bestilling slik at vi kan tilrettelegge for deg.

Dersom du kommer for sent til en behandling vil behandlingstiden reduseres tilsvarende. Dette er for å opprettholde avtalene til de som kommer etter deg.

Vi anbefaler at du møter i god tid og nyter fasilitetene i vårt spaanlegg før behandlingen starter.

Møt opp i badekåpe til spa-behandlinger. Dette vil du få utdelt i resepsjonen
Husk å drikke mye vann før og etter behandling
Produkter til hjemmebehandling vil forsterke og forlenge effekten av din behandling.
Våre terapeuter setter gjerne opp at hjemmeprogram for deg

Avbestilling av behandling må skje minimum 24 timer før avtalt tid. Ved avbestillinger etter dette vil beløpet bli belastet i sin helhet.

Share This