• Facebook

På Balansen har vi mange spennende medlemmer, som er innom både ofte og sjeldent. Knut trener hele 5 ganger i uken, og nå har vi tatt en prat med han for å høre hva som er det viktigste ved treningen.

Et ryddig senter med et godt utvalg

Knut har trent i mange år og har god erfaring med å teste de ulike treningssentrene i byen. For han er det viktig at senteret han trener på har et godt utvalg av utstyr slik at treningsøkten ikke blir stoppet opp av kø. I tillegg vektlegger han et rent og pent senter, med hyggelig og blide ansatte som alltid er til stede.

  • For meg er det viktig at senteret er ryddig og innbydende. Da blir jo treningen litt mer fristende, forteller Knut.

Et treningssenter med luksusfølelse

I tillegg kan det ikke være for vanskelig å komme seg til treningssenteret. For selv om han har trent i mange år, forteller han videre at det er viktig at dørstokkmila ikke blir for lang.

  • At Balansen ligger så sentralt er viktig for meg. Da kan jeg enkelt ta meg en treningsøkt rett etter jobb,  forteller Knut.

I tillegg er det en ekstra bonus at han kan nyte en tur i spa- og velværeavdelingen etter en ferdig treningsøkt.

  • Å kunne stresse ned etter en hektisk hverdag og krevende treningsøkt gir en ekstra luksusfølelse. Restitusjon er viktig, og en tur i boblebadet eller en av badstuene bidrar godt til det, forteller Knut.

Gruppetimer med variasjon og godt treningsutbytte

Tidligere har Knut kun benyttet seg av studioet på de tidligere treningssentrene. Når han kom til Balansen tenkte han at han også måtte teste gruppetimene, for her virket salene mindre og instruktørene mer personlige. Dette har blitt en viktig del av hans motivasjon, utbytte og ukentlige treningsrutiner.  

  • På gruppetimer pusher jeg meg selv hardere, og tar meg mer ut enn jeg klarer på egenhånd. I tillegg er det fint å lære nye og krevende øvelser fra de flinke instruktørene. Kombinasjonen av styrke og kondisjon er en favoritt hos meg. Det er viktig at treningen er både lystbetont og gøy, siden jeg bruker så mye tid på trening, forteller Knut.

Kontakt oss i Balansen

Har du vurdert å begynne med trening eller bytte treningssenter? Kontakt oss i Balansen på post@balansen.no eller telefon +47 75 56 66 66  så hjelper vi å sette opp et skreddersydd medlemskap som passer dine behov!

Se våre medlemskap her!

Share This