TRENING

Treningsstudio

Balansens treningsstudio er nylig oppdatert med styrke- og kondisjonsapparater fra Technogym, en verdensledende produsent av treningsutstyr. Apparatene våre er enkle i bruk og egner seg godt for nybegynnere som vil trene på egenhånd. Vi tilbyr et bredt spekter av kondisjonsutstyr, med tredemølle, sykler, Cardio Wave, Synchro/Elipse, Skillmill , C2-romaskiner og C2-stakemaskin.

Alle styrke- og kondisjonsapparatene hos oss er tilkoblet nettplattformen my wellness cloud, din elektroniske treningsdagbok. Dine utførte økter lagres automatisk i din treningsdabok med bruk av tgs- nølkkel eller app på telefon, og gjør det enkelt å følge med på egen trening og utvikling.
Våre ansatte hjelper deg gjerne med veiledning i apparatsalen eller bruk av vår teknologi.

Frivektsavdeling

Trening med frie vekter og vektstang utfordrer stabilitet, balanse og koordinasjon så vel som styrken, og er for de fleste et naturlig steg videre i styrketreningen. Balansens frivektsavdeling inneholder kombinerte knebøystativer med mulighet for dips og chins, benkpress og justerbare benker, med mer. Tren med vektstang og vektskiver, manualer, kettlebells eller egen kroppsvekt. Vi har både lette og tunge vektskiver med olympisk diameter, spesielt egnet for olympiske løft og markløft. Våre personlige trenere kan gi deg grundig innføring og oppfølging i frivektstrening.

Se tilbud på Facebook

Vi legger ut tilbud og nyheter på Facebook. Vinn Spa behandling
eller personlig instruktør. Følg med på våre kampanjer.

Våre åpningstider

Share This